Werkwijze

Luisteren
Adviseren
Begeleiden
Ondersteunen

Korte communicatielijnen met een persoonlijke tint.

Wij zijn een kleinschalige organisatie, waardoor u direct met ons kunt schakelen. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd of in een keuze menu geplaatst.  Wij willen uw vragen zo adequaat en zo snel mogelijk  beantwoorden. 

Samen met u zoeken wij naar de geschikte oplossing voor uw verzuimproblematiek.  Uiteindelijk ondersteunen en begeleiden wij u om de geschikte oplossingen toe te passen. 

Onze professionals staan dicht bij onze klanten. Wij  zetten uw belang, wensen en uw doel centraal. Samen met u pakken wij het problematiek aan op het gebied van verzuim.  We laten u zien wat werkt, waar de valkuilen zitten, wat u beter kunt vermijden en wat u kunt stimuleren. En uiteraard ondersteunen we u bij de uitvoering van afgesproken maatregelen, voor zover deze binnen onze opdracht vallen.

 

Klantgericht
De klantvraag staat centraal, bij alles wat we doen. We denken met u mee als u ergens mee zit, zonder daar direct een rekening voor te presenteren. We passen ons aan uw wensen aan.
Professioneel

Kenmerkend voor de werkhouding van onze professionals is dat zij vanuit een onafhankelijke positie adviseren over oplossingen die goed zijn voor het individu en de organisatie. Ze maken voor u helder wat er met een verzuimende medewerker eigenlijk aan de hand is.

Expertise

Wij kunnen al uw vraagstukken beantwoorden op het op het brede vakgebied van arbo, verzuim en vitaliteit. We kennen de markt en weten welke dienstverleners goede kwaliteit leveren.

Oplossingsgericht

Als uw arbodienst zijn we niet de oplossing van individuele problematiek, we reiken u deze aan. We geloven dat we de meeste waarde toevoegen als we het vermogen van leidinggevenden en medewerkers om zelf problemen op te lossen helpen te vergroten.

Transparante communicatie
We laten u zien wat werkt, waar de valkuilen zitten, wat u beter kunt vermijden en wat u kunt stimuleren. En uiteraard ondersteunen we u bij de uitvoering van afgesproken maatregelen, voor zover deze binnen onze opdracht vallen.
samenwerken
In onze praktijk zien wij dat een succesvolle verlaging van het verzuim alleen te realiseren is als er heel goed en intensief wordt samengewerkt. Dat betekent dat we allebei goed invulling moeten geven aan onze rol en verantwoordelijkheden, waarbij we in een open en kwetsbare sfeer de dienstverlening en de bereikte resultaten met elkaar kunnen bespreken en evalueren.