Verzuimbalie Excellent Plus

Verzuimbalie Excellent Plus is een uniek dienstverleningsconcept. Het biedt naast een zeer complete arbodienstverlening ook toegang tot het Plus pakket, dat bestaat uit: de Legal Desk, HR Desk en Re-integratie Desk.

Kortom een Excellente arbodienstverlening met een plus.

Verzuimbalie Excellent Plus omvat, naast aansluiting bij een CDA en ISO-gecertificeerde arbodienst, de actieve inzet van de casemanager en de bedrijfsarts tijdens het volledige verzuimtraject. 

Verzuimbalie Excellent Plus biedt u Poortwachtergarantie. Ten behoeve van de Poortwachtergarantie voert het Verzuim Interventie Team (bestaande uit bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en casemanager) vanaf de 13e week van het verzuim, periodiek een check uit op het  re-integratiedossier. Tevens verricht het VIT® een arbeidsdeskundige check op het re-integratiedossier voorafgaand aan de eerstejaarsevaluatie.

Via de casemanager heeft u toegang tot diverse deskundigen zoals de arbeidsdeskundige, de veiligheidskundige, maar ook de psycholoog, de bedrijfsmaatschappelijk werker of de mediator. Al onze deskundigen zijn gekwalificeerd en hebben een rijke ervaring in arbodienstverlening in verschillende sectoren. Zij zijn beschikbaar op basis van offerte of nacalculatie.

Legal Desk

U krijgt toegang tot de Legal Desk, waar advocaten klaar staan om u direct en daadkrachtig te ondersteunen bij uw arbeidsrechtelijke vraagstukken.

 

HR Desk

U krijgt u toegang tot de HR Desk waar HR professionals al uw vragen rondom personeelsbeleid kunnen beantwoorden.

 

Re-integratiedesk

Via Re-integratiedesk stelt u   al uw vragen over het re-integreren van uw verzuimende medewerker binnen of buiten uw eigen onderneming.

Papland 11 - 4206 CK Gorinchem - KVK 11060965 - 0183-699400 - info@expereans.nl