Over ons

Een landelijk werkende arbodienstverlener die dicht bij u staat

Expereans is een innovatief no-nonsens bedrijf met deskundige medewerkers die graag net even iets extra’s doen voor hun klanten. Onze bevlogenheid komt voort vanuit een oprechte betrokkenheid bij het functioneren van mensen en organisaties.

Als klant van Expereans gaat u ervaren dat u heldere en uitvoerbare adviezen krijgt. We begrijpen dat ons advies soms ingrijpende consequenties kan hebben. Desondanks gaan we het benoemen van ‘pijn’ niet uit de weg. We maken duidelijk wat er echt aan de hand is en wat nodig is om tot een oplossing te komen. Alleen met duidelijkheid kunnen werkgever en werknemer samen verder komen.

De klantvraag staat centraal, bij alles wat we doen. Maar niet vanuit de houding: wij lossen de problemen wel even voor u op. Zo werkt het niet. Waar we erg op gesteld zijn, is om samen met u te werken aan het realiseren van ambitieuze, maar realistische doelen. We denken met u mee als u ergens mee zit, zonder daar direct een rekening voor te presenteren.

We passen ons aan uw wensen aan. Wat deze ook zijn, het is goed om te weten dat u met Expereans een partner krijgt die zich aan uw organisatie aanpast, in plaats van andersom.

Logo ISO 9001
Logo ISO SBCA